dhembet

Ndryshimet në gojë zbulojnë sëmundjet

May 12, 2013 admin Semundjet

Ndryshimet ne mukoze, dhembe ose gjuhe mund te jene shenja paralajmeruese per semundje serioze. Era e keqe nga goja Ndoshta behet fjale per halitozen, e cila mund te jete pasoje e shume faktoreve, madje edhe e diabetit te padiagnostikuar. Ne mesin e shkaktareve te tjere eshte edhe etja kronike ose lodhja kronike. Behuni gati per […]

More

dhembet, era e keqe, gjuha, goja, guha,

Semundjet e dhembeve

October 13, 2011 admin Semundjet

Dhembet perbehen nga 3 shtresa: zmalt, dentina dhe pulpa. Zmalti eshte shtresa me e jashtme dhe me e forte e dhembit. Pas zmaltit vjen shtresa e dentin-esDentina, duke u krahasuar me zmaltin eshte me e bute. Me ne thellesi ndodhet Pulpa Ketu ndodhen edhe fijet nervore qe jane shkaku qe dhembet dhembin. N.q.se mungon kujdesi […]

More

3 dhembet, dhembi, dhemi, dhomi, semundja e dhembit,

Semundjet.com | Platforma e perdorur WordPress. Emra Shqip | Horoskopi Shqip
eXTReMe Tracker