dhimbja e lukthit

Semundjet e melcise (lukthit)

November 24, 2011 admin Semundjet

Mëlçia është një organ solid, ngjyrë kafe të errët dhe gjendra më e madhe e trupit. Ka disa funksione, sekretues-rezervues, etj. Sëmundja e mëlçisë është parë gjithmonë e shoqëruar me diabetin e me plot sëmundje të tjera. Ku futen çrregullimet e tretjes e thithjes së ushqimit në zorrë, e për pasojë kemi një depozitim të […]

More

2 dhimbja e lukthit, dhimbja e melcise, kiselina ne lukth, lukthi, semundjet e lukthit,

Semundjet.com | Platforma e perdorur WordPress. Emra Shqip | Horoskopi Shqip
eXTReMe Tracker