duhani dhe shendeti

Semundjet nga duhanit (Demet e duhanit)

November 24, 2011 admin Semundjet

Duhani, nënkupton bimën e familjes Nicotiniana të llojeve dhe tipeve të ndryshme të modifkuar apo jo gjenetikisht, me gjithë pjesët e saj. Katrani, nënkupton mbetjen e thatë të tymit të duhanit pa nikotinë. Varësia e duhanit është helmimi më vdekjeprurës për shoqërinë. Vdekja vjen si pasojë e sëmundjeve që shkakton duhani. Në çdo cigare ka […]

More

3 demet e duhanit, demet e duhanit ne organizem, duhani dhe demet e tij, duhani dhe shendeti, semundjet e duhanit,

Semundjet.com | Platforma e perdorur WordPress. Emra Shqip | Horoskopi Shqip
eXTReMe Tracker