Infeksionet vaginale

Infeksionet vaginale

May 14, 2013 admin Semundjet

Asgjë tjetër nuk ia heq gruas gëzimin e jetës seksuale, sa ç’e bën këtë? infeksioni vaginal me mykrat. Simptomi më i zakonshëm i infeksionit mykotik të vaginës së gruas, i pranishëm në 90% të rasteve, është kruajtja intensive e vulvës dhe e hapjes vaginale. Organet gjenitale të gruas bëhen aq seksi, sa edhe një këpucë […]

More

Infeksionet vaginale,

Semundjet.com | Platforma e perdorur WordPress. Emra Shqip | Horoskopi Shqip
eXTReMe Tracker