semundjet e kokes

Semundjet e kokes (Migrena)

November 15, 2011 admin Semundjet

Dhimbja e kokës na mundon të gjithëve, dhe sipas shkencëtarëve në Harvard, gjysma prej nesh preket nga ajo të paktën një herë në muaj. Specialistët kanë zbuluar se përveç njerëzve kronikë, pjesa tjetër e popullsisë ka më shumë shqetësime gjatë muajve të verës. Pasi në këtë kohë ekspozimi në diell është i madh, dhe kjo […]

More

2 akullorja, dhimbja e kokes, migrena, semundjet e kokes, sheqeri,

Semundjet.com | Platforma e perdorur WordPress. Emra Shqip | Horoskopi Shqip
eXTReMe Tracker