semundjet seksuale te meshkujt

Semundjet seksuale

December 5, 2011 admin Semundjet

Sëmundjet Seksualisht të Transmetuara Shumë njerëz, duke përfshirë edhe mjekë, vazhdojnë të besojnë që vajzat e “mira” s’marrin Sëmundje që Transmetohen Seksualisht (STS). Dhe kur ndodh të kapim të tilla sëmundje, mund të marrim mbi vete vulën se kemi shumë partnerë seksualë, po qemë beqare, ose se jemi “jo besnike “, kur kemi një marrëdhënie […]

More

3 herpesi, lythat, Lythat gjenitale, semundjet seksuale, semundjet seksuale te meshkujt,

Semundjet.com | Platforma e perdorur WordPress. Emra Shqip | Horoskopi Shqip
eXTReMe Tracker